MNS sjöevent AB

Eskilstuna

Kajplats 9

Sedan 2012 har gästerna hittat vägen till vårt klassiska brasserie i Västerås.

Vi finns i tegelhuset vid hamnen, i samma fastighet där stadens tullverksamhet tidigare låg. Här håller vi ögonen på vattnet och årstidernas växlingar.

Från haven och sjöarna hämtar vi våra råvaror. Förutom fisk och skaldjur, får du även njuta av husmansklassiker och säsongsanpassade kötträtter.

Kajplats 9 är en naturlig mötesplats för dig som uppskattar en vacker atmosfär och delikata upplevelser som avnjuts med alla sinnen, för dig som har vägarna förbi en vacker dag och för dig som vill unna dig något extra under helgen... eller mitt i veckan!

Vår uteservering är en glimrande pärla från vår till höst och dessutom får du en sagolik vy över Mälaren, dag som kväll. En trappa upp hittar du vår festvåning där bröllop, evenemang och andra trevliga stunder anordnas. Välkommen hit!

JOHAN SJÖQVIST

Kajplats 9

johan@kajplats9.se   kajplats9.se  Sjötullsgatan 2,   722 10 Västerås

Sundbyholms Gästhamn


Mitt i hjärtat av Mälaren, vid den kanske vackraste viken, hittar du Sundbyholms Gästhamn.

Här kan du äta och dricka gott, njuta under olika event och upplevelser i en vacker miljö med personlig och hjärtlig service.

Från att vara sommarens självklara utflyktsmål för båt- och restauranggäster erbjuder vi även det mest Mälarnära läget för möten och sammankomster under hela året.

Eskilstuna Guif

Herrlaget åkte Ribbåt på Mälaren med 700 hästkrafter!
Killarna körde teambuilding på Mälaren vid Mälby.

Det var en kväll med extra allt, vädret, miljön, glädjen, helt enkelt en underbar kväll! Det var Ribbåt, vattenskidor, vattenskoter och korvgrillning.

Ett extra stort tack till MNS Sjöevent för gott smarbete och som fixade full fart i Ribbåten med

Tomas Lassesson vid spakarna. 

Även ett stort tack till Torshälla plåt och Bror Ellfolk som ställde upp med en riktig hejdundrande båt Kolla in massa mer sköna bilder på www.guif.nu

Alla foton är tagna av Gunnar J Eskilstuna GUIF

#guifhjärta #guifhjärta❤️ ##eskilstuna #rib #yacht #ribs #boating #boat #powerboat #ribboat #sea #boatlife #sailing #rhib #luxury #bbq #rigidinflatableboat #boats #tender #powerboats #vesi #skorpion #strelec #kozerog #rak #oven #vodolei #love #event ᗴᐯᗴᑎTᗩᑎᔕᐯᗩᖇIᘜ: @lassetomas